Omaisneuvonta

Yksilökeskusteluun voi tulla ilman diagnoosia, huoli läheisen hyvinvoinnista riittää.

Jos koet tarvitsevasi henkilökohtaista keskusteluapua, voit varata ajan suoraan omaisvalmentajalle. Omaisneuvonta toteutetaan yksilökeskusteluina. Keskusteluiden aikana voit luottamuksellisesti kertoa läheisen mielenterveysongelmien tai päihteidenkäytön herättämistä tunteista ja ajatuksista. Keskustelut ovat maksuttomia.

Yksilökeskustelut toteutetaan pääsääntöisesti toimiston aukioloaikoina, mutta myös ilta-aikoja on mahdollista saada sovitusti. Ajan voivat varata Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson asukkaat.

 

Yksilökeskusteluajat

Yksilökeskustelut voidaan toteuttaa Lahden toimistolla tai etänä puhelimitse. Kestoltaan ne ovat 30 – 60 min. Keskustelut toteutetaan pääsääntöisesti klo 9 – 15, mutta myös ilta-aikoja on mahdollista saada sovitusti.

Ajanvaraus: omaisvalmentaja Sari Valjakka p. 044 581 7744 ja [email protected]

Käytössämme on myös sähköinen ajanvaraus.

  • Uutena Ratkaisukeskeinen keskustelukäynti: Tule keskustelemaan kanssani ratkaisukeskeisesti. Ratkaisukeskeisyys antaa välineitä toimia ongelmatilanteissa. Kyse ei ole ratkaisujen tarjoamisesta vaan keskustelukumppanin omien tavoitteiden ja näkökulmien hakemisesta. Ohjaajana Sari Valjakka.
  • Nyt myös Voimauttava metsäkävely: Lähde kanssani Lahden lähiluontoon kokemaan luonnon hyvinvointivaikutuksia. Sovitaan yhdessä kohde (max. 20 km toimistolta), jossa kuljetaan. Keskustelun lomassa voin halutessasi ohjata erilaisia luontoyhteysharjoitteita. Ohjaajana Päivi Kirjavainen. Ajanvaraus netissä.

Ota yhteyttä:

Omaisvalmentaja Sari Valjakka
p. 044 581 7744 / [email protected]

Ratkaisukeskeisen asiakastyön koulutusohjelma
Psykoedukatiivisen perheohjauksen ohjaajakoulutus
Narratiivinen NLP-practitioner
Yksilökeskustelu
Kurssitoiminta

Ota yhteyttä

Sari Valjakka
Sari Valjakka

Omaisvalmentaja

p. 044 581 7744
[email protected]

Sijainti

Rauhankatu 3, katutaso
15110 Lahti

Näytä kartalla

Lue lisää

Pin It on Pinterest