Hyvä yhdistyksen jäsen!

On tullut aika kirjoittaa omasta puolestani tällä erää viimeinen Puheenjohtajan tervehdys tälle palstalle.

 

Olen saanut toimia yhdistyksemme puheenjohtajana neljä vuotta (2016-2020). Jatkan tämän kauden loppuun, minkä jälkeen en ole enää mukana hallitustyöskentelyssä. Teen sen rauhallisin mielin ja täysin vakuuttuneena siitä, että uudella kokoonpanolla tulemme edelleen kehittymään kohti tavoitteitamme. Jatkan yhdistyksessä edelleen aktiivisena jäsenenä.

On ollut erittäin mielenkiintoista olla edistämässä mielenterveysomaisten asiaa kanssanne. Matkani aikana olen päässyt tutustumaan uusiin hienoihin ihmisiin, vaikuttamaan Keskusliiton hallituksessa, työskentelemään kolmen toiminnanjohtajan esimiehenä, toimimaan matkanjärjestäjänä ja onpa tullut pestyä myös ikkunoita.

Haluankin tässä kohtaa esittää parhaimman kiitokseni työntekijöillemme, vapaaehtoisille ja hallituksellemme. Henkilöstömme ammattitaito, energia ja innostus toiminnan ylläpitämisessä ja kehittämisessä on erinomaisella tasolla. Yhteistyö eri toimijoiden välillä toimii erinomaisesti. On ollut etuoikeutettua päästä mukaan tähän työhön ja sanoisinkin, että meillä on nyt todella hyvä pöhinä päällä.

Kannustankin Sinua käymään toimistolla, tai olemaan muulla tavoin yhteydessä ja antamaan palautetta sekä ideoita. Toivon, että saamme paljon vapaaehtoisia mukaan kehittämään yhdistystä edelleen eteenpäin. Yhdessä tekemällä ja yhteen hiileen puhaltamalla saamme paljon aikaan ja voimme edelleen kehittää toimintoja. Tämä yhdistys on olemassa teitä omaisia varten.

Meillä on vielä paljon tehtävää, mutta olemme hyvässä suunnassa. Henkilökohtaisesti uskon, että hoitoon pääsyä ja yleensäkin palveluiden saatavuutta tulee merkittävästi parantaa. Nykyisin vielä liian moni omainen jää yksin asiansa kanssa. Kuten sloganissamme sanomme, ettei kukaan jäisi yksin.

Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulun odotusta Sinulle.

Lämpimästi tervehtien

Juho Salonen

Lisätietoja

Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset - FinFami ry
Rauhankatu 3, katutaso
15110 Lahti

p. 040 704 9913
[email protected]

Pin It on Pinterest