Tiedättehän sen tunteen, kun kevätaurinko alkaa kutitella tiettyä kohtaa aivoissamme? Kyllä, se tunne enteilee kevätsiivousta tai jonkin kodin kohdan tai oman itsen uudistamista ja virkistämistä ainakin pienesti.

Tänä keväänä auringon sijasta kaikenlaisiin uudistuksiin on virittänyt korona. Ja monella siivousten ja uudistusten tekemiseen on tapaamisrajoitusten tai karanteenien vuoksi ollut vielä aikaa paneutuakin.

Pelkästään siivousvimmasta ei kuitenkaan ole ollut kyse yhdistyksen toiminnan muutoksissa. Rajoitteiden takia henkilökohtaiset tapaamiset on toteutettu puhelimitse tai verkkoyhteyksin. Tämä siirtymä on ollut melko kivutonta. Ryhmien kokoontuminen onkin ollut sitten haasteellisempaa. Kaksi kesken jäänyttä ryhmää vietiin loppuun zoom- ohjelman välityksellä, mutta uusia ryhmiä ei ole saatu käyntiin.

Omien ryhmien tilalla paikalliset Finfami-yhdistykset ovat yhdistäneet voimiaan ja tarjonneet kaikille avoimia chat-palveluja sekä verkossa toteutuvia asiantuntijaluentoja. Näistä on tiedotettu tähän asti sosiaalisen median kanavissamme.

Oman yhdistyksemme näkyvin muutos on kotisivujen uudistus, joka juuri tässä on katseltavissanne. Kotisivujen ulkoasu poikkeaa paljon vanhasta ja sisältöjä olemme saaneet sivuille monipuolisemmin ja toivottavasti myös selkeämmin. Kesän jälkeen saamme käyttöön sivujen kautta myös sähköisen ajanvarauksen. Tutustukaa ja antakaa meille palautetta!

1.6 alkaen tapaamisrajoituksia puretaan vähitellen. Kesän ohjelmaa olemme muokanneet niin, että mahdollisimman moni toiminto tapahtuu vielä ulkotiloissa ja pienehköissä ryhmissä. Jos rajoituksia joudutaan syksyllä tiukentamaan uudestaan, haluamme tarjota kävijöillemme tukea digitaalisten välineiden käyttöön. Kaikesta tästä voitte lukea näiltä uudistetuilta sivuilta.

Toivotaan että syksyllä päästään täysipainoisesti toteuttamaan kaikkea sitäkin, mikä jäi keväällä kesken. Ottakaa nämä sivut seurantaanne, niin pysytte mukana!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Kirjavainen
Päivi Kirjavainen

Toiminnanjohtaja

p. 044 722 2903
[email protected]

Pin It on Pinterest