Hyvä yhdistyksen jäsen!

Vuosi 2020 on jo tähän mennessä ollut hyvin poikkeuksellinen. Koronatilanteen takia olemme kaikki joutuneet muuttamaan normaaleja rutiineja.

 Samalla korona on aiheuttanut paljon lomautuksia ja muita haasteita työmarkkinoilla, mikä on varmasti heijastunut useiden perheiden elämään lisäten myös omaisten kuormaa. Mielenterveys aiheena on ollut paljon esillä valtamedioissa ja uskonkin, että aiheen tärkeys ja laajuus ymmärretään nyt paremmin. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä.

Yhdistyksemme toimintaa on jouduttu sopeuttamaan ja erilaisia aktiviteetteja on ollut pakko siirtää eteenpäin. Olemme hoitaneet perinteisiä yksilökeskusteluja esim. puhelimitse ja Voimavarakoulu ratkaistiin käyttämällä digitaalista ZOOM-palvelua.

Olemme rakentaneet uuden verkkosivuston, jossa on paljon informaatiota. Lisäksi meille tulee verkkosivuillemme sähköinen ajanvaraus, mikä helpottaa entisestään yksilöaikojen varaamista. Oman digiloikkamme lisäksi olemme menneen kesän aikana järjestäneet digiapua asiakkaillemme.

Olemme ruvenneet toimimaan enemmän yhdessä paikallisyhdistysten kanssa ja pyrkineet näin löytämään yhteistoiminnasta mittakaavaetua, mikä parantaa vaikuttavuuttamme ja toisaalta vapauttaa aikaa enemmän avaintoimintoihin. Yhdistyksessämme on hyvä tekemisen meininki. Toivon, että saamme paljon vapaaehtoisia mukaan kehittämään yhdistystä eteenpäin.

Kuten sloganissamme sanomme, ettei kukaan jäisi yksin.

Toivottavasti tapaamme viimeistään syyskokouksessa.

Terveisin, Juho Salonen

Lisätietoja

Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset - FinFami ry
Rauhankatu 3, katutaso
15110 Lahti

p. 040 704 9913
[email protected]

Tutustu syksyn toimintoihin

Pin It on Pinterest